Pierwsza konferencja z cyklu Idee i technologie – HoReCa w Architekturze, organizowana przez Grupę Sztuka Architektury odbyła się 26.03.2025 w Muzeum Uniwersytetu Warszawskiego. Skupiła się na najnowszych trendach w projektowaniu obiektów typu Hospitality.
Zaproszeni wybitni specjaliści z branży mieli okazję przeszkolić projektantów oraz inwestorów hoteli i restauracji. Prezentacje poprowadzili znani specjaliści branży HoReCa wskazując na jakie aspekty szczególnie zwrócić uwagę, żeby wynik pracy projektanta spełniał oczekiwania zarówno klientów, jak i zarządców oraz inwestorów tych obiektów.
Wśród specjalistów znaleźli się:
Maciej Jaworski z firmy Hewi
Piotr Grajewski – Grajewski Consulting
Anna Milczarek – biuro Aform
Marcin Przybyło – Komat
Dr Barbara Koziorowska-Abramczyk – Gastro Projekt
Eryk Jóźwiak – Winterhalter
Piotr Koziorowski – hotel Golden Tulip Warsaw Airport
Michał Fabiszewski – Sodexo
Aneta Muller – Spa Consulting
Wybrane wystąpienia prezentowane na konferencji dostępne będą także w wersji online przewidzianej na połowę kwietnia 2025 roku.
Jako przedstawiciel Spa Consulting zapewniłam wiele szczegółowych porad i wskazówek dla projektantów, którzy chcą poprawnie zorganizować przestrzeń SPA hotelowego zarówno pod względem wygody klientów, optymalizacji pracy personelu, jak i maksymalizacji zysków właścicieli tych kosztownych w realizacji oraz eksploatacji przestrzeni.
Zawsze jestem wdzięczna za zaproszenia jako prelegent. Jest mi bardzo miło, że mogłam podzielić się swoją wiedzą na temat Spa & Wellness z Architektami i Projektantami podczas Konferencji HoReCa w Architekturze. Dziękuję organizatorom Sztuka-Architektury.pl za możliwość wystąpienia oraz uczestnikom za inspirujące rozmowy.
Do zobaczenia następnym razem.
Zobacz relację z wydarzenia